Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Névjegykártya szerkesztő képes leírás - Névjegykártya.tlap.hu
részletek »

Névjegykártya szerkesztő - Névjegykártya.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nevjegykartya.tlap.hu » Névjegykártya szerkesztő
Keresés
Találatok száma - 5 db
CorelDRAW

CorelDRAW

corel, x4, coreldraw, coreldraw x4, graphic suite, corel graphic suite

Ingyenes névjegykártya készítő

Ingyenes névjegykártya készítő

Néhány kattintással elkészítheti saját névjegykártyáját, melyet PDF, vagy PNG formátumban azonnal le is tölthet. Miután rákattintott az ön által preferált névjegykártya mintájára, egy popup ablakban módosíthatja a névjegykártyán található szöveget. A program csak akkor működik, ha az ön böngészőjében nincs letiltva a javascript futtatás, illetve ha a popup ablak megnyitása nincs blokkolva. Az elkészített névjegykártyák használata magánszemélyek, illetve vállalkozások számára egyaránt ingyenes. Továbbértékesíteni viszont tilos!

Névjegy - Névjegykártya szerkesztő

Névjegy - Névjegykártya szerkesztő

Névjegy - Névjegykártya szerkesztő

Névjegykártya készítő

Névjegykártya készítő

Ingyen letölthető névjegykártya készítő programok. Töltsd le és készítsd el saját névjegyed! Összegyűjtöttünk néhány ingyen letölthető névjegykártya készítő programot! Ne hidd hogy névjegykártyára csak az üzletembereknek van szükségük, hiszen bárki kerülhet olyan szituációba, hogy meg kell adnia valakinek az elérhetőségeit, de éppen nincs kéznél papír és ceruza. Kismamáktól a nagymamákig, gyerekektől a nyugdíjasokig bárkinek szüksége lehet egy elegáns, játékos, vagy poénos névjegyre.

Visitenkarten

Visitenkarten

A névjegykártya-szerkesztővel mindössze öt lépés szükséges az egy-, kétoldalas, illetve a kinyitható kártyatípus elkészítéséhez. Első lépésben a kártyatípust válasszuk ki, másodikban az adatokat vihetjük be, illetve a képet, harmadiknál az hátulsó oldalt szerkesztjük, negyediknél a kártya felépítést határozzuk meg, majd végül az ötödiknél a nyomtatás következik.

Tuti menü